ACTUEEL
LOCATIE
Vasteland 80
3011 BN Rotterdam
CONTACT
T: 085 - 060 25 59
F: 085 - 060 25 59
E-MAIL
info@vastgroen.nl
storing@vastgroen.nl
SHORTCUT
OPENINGSTIJDEN
Maandag - Vrijdag
08.00 - 18:00 uur 
Copyright 2016
VastGroen.nl ©
KvK 65130073
VastGroen biedt een totaal pakket vastgoed management gerichte oplossingen aan, met als doel commerciële vastgoed eigenaren volledig te ontzorgen. Dit pakket bestaat uit drie integrale takken, namelijk: het administratief-, relatie- en commercieel beheer. Door middel van de geïntegreerde werkwijze worden creatieve oplossingen bereikt, met als eind resultaat gezond vastgoed. Het is mogelijk om gebruik te maken van een enkele tak. VastGroen beschikt in elke tak over expertise gericht op het vastgoed en management.

Administratief Beheer:
Onder het administratief beheer vallen de administratieve handelingen die komen kijken bij het beheren van vastgoed. Hierbij wordt waar nodig gebruik gemaakt van een innovatief automatiseringssysteem. Werkzaamheden omvatten onder anderen: crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, incassomaatregelen, facturen betaling, huurafrekeningen, verificatie van gegevens, behandeling contract opzeggen/opstellen en nog veel meer administratieve verrichtingen.

Relatie Beheer
: Relatie beheer is gericht op het tevreden houden van verhuurders, huurders en eventuele betrokken belangenverenigingen. Hier speelt klant tevredenheid een belangrijke rol in. Echter wordt er ook zorg gedragen voor nieuwe verhuur activiteiten, middels actieve acquisitie. Het onderhouden van de relatie tussen verhuurder en huurder is het uiteindelijke doel.

Commercieel Beheer:
Het commercieel beheer omvat alle activiteiten die te maken hebben met het in stand houden van bedrijfsvastgoed in combinatie met de bedrijfsdoelstelling. De activiteiten omvatten onder anderen: het voeren van inspecties en oplevering, onderhoudsadviezen geven, aan- en verkoop bemiddelingen, afwikkelen van onderhoudsklachten, vastgoed portefeuille management, advies over bedrijfsvoering; marktontwikkelingen en branchegerichte ontwikkelingen en nog veel meer.

Totaal oplossing voor duurzaam vastgoed beheer & onderhoud