ACTUEEL
LOCATIE
Vasteland 80
3011 BN Rotterdam
CONTACT
T: 085 - 060 25 59
F: 085 - 060 25 59
E-MAIL
info@vastgroen.nl
storing@vastgroen.nl
SHORTCUT
OPENINGSTIJDEN
Maandag - Vrijdag
08.00 - 18:00 uur 
Copyright 2016
VastGroen.nl ©
KvK 65130073
De onderhoudsafdeling van VastGroen bestaat uit drie takken: bedrijfstuin & terrein, bedrijfsruimte en bedrijfsinstallatie. Binnen deze drie takken worden duurzame totaal pakketten geleverd van onderhoud, service en reparatie. Dit gebeurt door de aanwezigheid van vakkundig opgeleid personeel binnen elke tak. Totaalvast werkt volgens de  ISO 9001 certificering onderhoud, tevens geschiedt onderhoud waar nodig conform de officiële NEN normeringen.

Bedrijfstuin & terrein: Vast
Groen levert een uitgebreid pakket aan onderhoudsmogelijkheden voor de openbare ruimte van commercieel vastgoed. Onder het verzorgen en onderhouden van een terrein vallen enkele basis voorzieningen, zoals het blad en onkruidvrij houden van het gebied, het maaien en rechttrekken van de groene voorzieningen en het snoeien en bijwerken van de heggen en overige terrein omkaderingen. Deze basisbehoefte kan verder worden uitgebreid met een groot scala aan hoveniers en onderhoudsmogelijkheden. Terrein werkzaamheden kunnen, rekening houdende met auto's op de parkeerplaatsen, ook in het weekend plaatsvinden.

Bedrijfsruimte: Vast
Groen levert voor alle commercieel, kantoor en utiliteitsgerichte gebouwen onderhoud en renovatie werkzaamheden. VastGroen is betrokken bij het hele proces, van advies geven tot de realisatie van voorzieningen. Licht constructieve ingrepen, zoals indelingsveranderingen door het wijzigen van het vloerplan is hier een voorbeeld van. Oplossingen voor vloer (tapijt, tegel, laminaat etc.), muur (stuken, verven, behangen etc.) en plafond (isoleren, systeemplafond, verlagen etc.) behoren ook tot de mogelijkheden. Kleinere onderhouds en renovatie werkzaamheden zijn uiteraard ook realiseerbaar.

Bedrijfsinstallatie: Het aanbod aan onderhoudsmogelijkheden voor bedrijfsinstallatie is divers. Zo is regulier onderhoud mogelijk voor de gas, water en licht installatie. Het oplossen van storingen, repareren van defecten en plaatsen van voorzieningen valt ook binnen dit pakket. Binnen de ICT branche behoren netwerk en server gerichte oplossingen ook tot het totaalpakket aan onderhoud. Oplossingen voor brand en veiligheidsinstallaties vallen ook onder het taken pakket van Vast
Groen. De service afdeling is 24 uur per dag bereikbaar.

Totaal oplossing voor duurzaam vastgoed beheer & onderhoud